top of page

Vastuullisuus
- yhteinen päämäärämme

Oulun Voimistelijat on vastuullinen toimija jokaisella toiminnan osa-alueella.

Yhteistyöllä eteepäin

Oulun Voimistelijat on sitoutunut urheiluyhteisön eettisiin periaatteisiin. Seura toimii vastuullisesti jokaisen viiden teeman osa-alueella.

Näyttökuva 2024-6-27 kello 16.52.32.png

Et ole yksin -palvelu

Jos haluat keskustella luottamuksellisesti  ulkopuoliselle taholle kokemastasi epäasiallisesta käytöksestä, ota yhteyttä Väestöliiton Et ole yksin -palveluun www.etoleyksin.fi

EOY päivystysajat.png

Vastuullisuuden osa-alueet

Hyvä hallinto

Turvallinen toimintaympäristö

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo

Antidoping

Ympäristö ja ilmasto

Fitness Gear

Vastuullinen ONV

Miten vastuullisuuden osa-alueet näkyvät ONV:n toiminnassa?

Hyvä hallinto

Pohja toimivalle seuratyölle.

Sitoudumme toimimaan useiden eettistä toimintaa ohjaavien materiaalien, kuten urheilun yhteisten Reilun Pelin ja Voimistelun eettisen -periaatteiden sekä Lasten Voimistelun linjauksen mukaisesti. Hoidamme seuran toimintaa kaikinpuolin lainmukaisesti.

Turvallinen toimintaympäristö

Turvallisuutta kauttaaltaan.

Rakennamme ja ylläpidämme turvallista toimintaympäristöä niin harrastajille kuin seurassa työskenteleville. Turvallisuus kattaa fyysisen, henkisen ja psyykkisen toimintaympäristön. Emme salli epäasiallista käytöstä millään tasolla.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo

Tasavertaisia kokemuksia kaikille.

Seuramme toiminnassa jokainen ihminen on yhtä arvokas. Haluamme mahdollistaa harrastamisen niin harraste-, kilpa- kuin huipputasolla, sekä tukea harrastuksen jatkumista mahdollisuuksien mukaan. ONV kuuntelee mielellään jäsentensä toiveita ja pitää osallisuutta tärkeänä.

Antidoping

Antidoping-ohjelma tutuksi.

Seuran johtokunta on tutustunut ja sitoutuu noudattamaan Voimisteluliiton antidoping-ohjelmaa. Antidoping-asiat huomioidaan harrastamisessa kullekin ikätasolle sopivalla tasolla. Kilpalajien vastuu-henkilöt vastaavat antidoping-asioista.

Ympäristö ja ilmasto

Kestävyys ja tulevaisuus edellä.

Kannustamme harkittuun ostokäyttäytymiseen seuravaatteiden ja kilpailu-/esiintymisenasujen osalta, sekä jälleenmyymiseen ja lainaamiseen. Huomioimme ympäristönäkökulman sekä tapahtumissa että arjessa.

Kannustamme seuran toimijoita ja harrastajia kulkemaan turvallisesti pyörällä ja kävellen, sekä julkista liikennettä ja kimppakyytejä hyödyntäen. Pyrimme tarjoamaan lähiliikuntamahdollisuuksia.

bottom of page