top of page

Erikoiskurssit aikuisille

Tarjoamme nyt myös lyhyempiä erikoiskursseja aikuisille!

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti Suomisportin kautta TAI sähköpostitse osoitteeseen toimisto@oulunvoimistelijat.fi

 

Kurssit järjestetään mikäli kursseille tulee riittävästi ennakkoilmoittautumisia. Varmista kurssipaikkasi ilmoittautumalla hyvissä ajoin, kurssipaikkoja on rajoitetusti.

Voima- ja tasapainokurssi

Ajankohdat: ma 5.8. klo 13–14, to 8.8. 13.30–14.30, ma 12.8. klo 13–14 ja to 15.8. klo 13.30–14.30.

Kurssimaksu: jäsenille 25 €, ei jäsenille 50 €

 

Sisältö: Tunneilla kohotetaan kuntoa, ylläpidetään vartalon toimintakykyä ja ehkäistään loukkaantumisia.

Tässä matalan kynnyksen jumpassa tehdään monipuolisesti lihaskuntoliikkeitä ja harjoitetaan tasapainoa eri välineillä toimintapisteeltä toiselle edeten. Tervetuloa mukaan! Terveisin ohjaaja, Seija Salmi

Selän hyvinvointikurssi jättipallolla

Ajankohdat: ti 6.8. klo 17.30–18.30 ja ti 13.8. klo 17.30–18.30

Kurssimaksu: jäsenille 15€, ei jäsenille 35€

Sisältö: Tule herättelemään kehoa ennen syyskauden alkua lempeällä mutta tehokkailla jättipallotunneilla. Pallo on yksi parhaista liikuntavälineistä ryhmäliikuntatunneilla. Opi tunneilla tekemään liikkeitä jättipallolla turvallisesti. Näillä tunneilla keskitytään huoltamaan selkää.

Kurssilaiset voivat ostaa käytetyn pallon itselleen edullisesti 15€/pallo.

Tervetuloa mukaan! Terveisin ohjaaja, Eeva Juola

Nykytanssin tiiviskurssi kehoa huoltaen

Ajankohdat: su 4.8. klo 13-15, su 18.8. klo 17-19 ja su 18.8. klo 17-18

Kurssimaksu: jäsenille 80€, ei jäsenille 100€

 

Sisältö: Nykytanssin tiiviskurssi on suunnattu nuorille (noin 14v. alkaen) ja aikuisille. Kurssi toimii hyvänä kauden aloituksena tanssijoille ja voimistelijoille. Kurssilla työstetään nykytanssin tekniikoita, kuten hengittävää ja monipuolista rangan käyttöä, lattiatekniikkaa sekä helposti lähestyttäviä parityöskentelytekniikoita. Lisäksi kehoa valmistetaan tulevaan kauteen vahvistavilla ja avaavilla liikkuvuusharjoitteilla.

Kurssin ohjaaja: Hanne-Mari Koivula-Varis on valmistunut tanssinopettajaksi Oulunammattikorkeakoulusta. Opinnoissa painottuivat erityisesti showtanssi ja nykytanssi, mutta oppia on kertynyt myös monista muista lajeista. Hanne-Mari on opettanut reilu 10 vuotta kaikenikäisiä tanssijoita lapsista aikuisiin. Lisäoppia omaan työskentelyyn hän on hankkinut käymällä liikkuvuusvalmentajan ja lasten liikkuvuusohjaajan koulutukset. Omaa tanssijuuttaan Hanne-Mari pitää yllä muun muassa tanssimalla ONV:n Valioissa.

 

Opettajana Hanne-Mari on rento, mutta tarvittaessa kannustaen vaativa ja tärkeää on, että kaikilla on turvallinen ja viihtyisä olo tunneilla. Tanssimisen tulisi olla hauskaa yhdessä ja erikseen, jolloin tunneille voi hyvillä mielin tulla oppimaan ja virkistämään kehoa ja mieltä!

hanne-mari_koivula.jpg

OSAO & ONV Kuntosalikurssi

Ajankohdat: perjantaisin 6.9.–11.10.2024 klo 11.30–12.30, Kiviharjuntie 6, Paasi-rakennus

Kurssimaksu: jäsenille 15€, ei jäsenille 35€

Sisältö:

ONV JA OSAO tekevät yhteistyötä!

Järjestämme syksyllä 2024 Kuntosalikurssin, joka sisältää yhteensä 6 tuntia ohjausta. Pääset harjoittamaan eri lihasryhmiä ja kokeilemaan uusia harjoitteita turvallisesti yhdessä alan opiskelikoiden opastuksella. 

Ohjaajat: liikuntaneuvoja-opiskelijat

Kurssipaikkoja: max 10, kurssi järjestetään min. 6 osallistujalla

Maksu: ONV:n syyskauden kausimaksulla 130 €/120 €

OSAO_RGB_sininen_.png
bottom of page