top of page

Kilpa-aerobicin kustannukset

Kilpa-aerobicin kustannukset koostuvat seuran jäsenmaksusta, kausimaksusta, sekä kilpailuohjelmasta.
Seuran jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa, aina vuoden ensimmäisen kausimaksun yhteydessä tammikuussa tai sinä vuodenaikana jolloin liittyy seuraan. Jäsenmaksulla kustannetaan seuran juoksevia kuluja. 

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 20 €

Kausimaksu

Kaudet jakautuvat seuraavanlaisesti:

tammikuu–toukokuu (5kk), kesäkuu–elokuu (3kk), syyskuu–joulukuu (4kk)

Kausimaksu sisältää:

Valmennuskustannukset eli valmentajien palkat, mahdolliset yli 18-vuotiaiden salimaksut, KA:n muut kulut (parketin varasto + vakuutus) ja KA:n osuus kilpalajien työntekijän palkasta. Tuomarikustannuksia on myös mahdollisuus sisällyttää kausimaksuun, jolloin kisalaskujen summat ovat osaltaan matalammat.

Keväällä 2024 2x tai enemmän harjoittelevien kertahinta harjoitukselle on 4,85 €.

Mikäli voimistelija lopettaa kesken kauden, on hänet velvoitettu maksamaan kausimaksu sen kauden loppuun saakka johon on sitoutunut, vaikkei osallistuisikaan harjoituksiin.

Kilpalajien työntekijä on yhteydessä epäselvissä maksutilanteissa. Kausimaksun voi halutessaan maksaa kahdessa osassa. Poikkeavista maksukäytänteistä tulee sopia kilpalajien työntekijä Rosa Mörtin sekä KA-vastaavan kanssa hyvissä ajoin etukäteen.

Mikäli maksua ei ole maksettu laskun eräpäivään mennessä, ei voimistelija voi osallistua harjoituksiin. Harjoituksiin voi palata heti, kun maksu on maksettu. 

Kilpailuohjelma

Ohjelmat tekee pääasiassa vastuuvalmentaja tai toinen valmennusryhmän valmentajista. Teosta maksetaan tekijälle korvaus, joka ei mene valmentajan oman kertapalkan mukaan. Ohjelman tekijä on aina yhteydessä maksusta voimistelijan huoltajiin. Lähtökohtaisesti valmentajan muokkaama kilpailumusiikki ei maksa, ulkopuoliset tekijät veloittavat oman hintansa.

Stara- ja 8–9-vuotiaiden ohjelmat 

 

10–14-vuotiaat YKSILÖ

 

10–14-vuotiaat JOUKKUE

 

yli 15-vuotiaat YKSILÖ

 

yli 15-vuotiaat JOUKKUE 

0 €

30–35 €

 

50 €

 

40–45 €

 

60 €

bottom of page