top of page
506A5192.jpg

KILPATOIMINTA

Seurassamme voi harrastaa tavoitteellista kilpailutoimintaa useassa upeassa lajissa, joiden kisoissa seuran edustajat ovat myös menestyneet valtakunnallisella tasolla. Seuran kilpalajeja ovat joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic ja rytminen voimistelu. Näiden lisäksi seurassamme on kilpailevia ryhmiä tanssillisissa lajeissa. 
506A0090.jpg
JOUKKUEVOIMISTELU

Kilpailuohjelma on musiikkiin sommiteltu taiteellinen
ja urheilullinen kokonaisuus – satojen, jopa tuhansien tuntien yhteisen työn tulos. Se koostuu hyppyjen, tasapainojen ja vartaloliikkeiden yhdistelmistä.

KILPA-AEROBIC

Kilpa-aerobicin näyttävissä kilpailuohjelmissa energinen ja tanssillinen koreografia yhdistyy vaativiin vaikeusliikkeisiin, kuten hyppyihin, punnerruksiin ja voimaosiin.

506A0971-2-Enhanced-NR.jpg
506A6724.jpg
RYTMINEN VOIMISTELU

Rytmisen voimistelun sanotaan olevan maailman kaunein urheilulaji. Kilpailuohjelmassa voimistelija suorittaa musiikin tahtiin ohjelman, jossa vartalovaikeusosat ja välineen liike yhdistyvät sujuvaksi kokonaisuudeksi.

ILMOITTAUTUMINEN
Toimintaan ilmoittaudutaan sähköisesti Suomisport järjestelmän kautta.

Arvoisa ONV:n jäsen!

Käytämme rekisteröintijärjestelmänämme Suomisportia, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu. Kaikki ilmoittautumiset ja maksut tehdään Suomisportin avulla verkossa. Kaikki jäsenyytesi, ryhmätietosi, maksusi ja kuittisi löydät omalta Suomisportin sporttitililtäsi.​

 

Jos sinulla ei ole älypuhelinta, voit hoitaa kaikki ilmoittautumiseen liittyvät asiat toimistolla.​

 

KUINKA LUODA TILI?

1. Kirjaudu palveluun osoitteessa www.suomisport.fi tai lataa Suomisport -sovellus älypuhelimeesi

2. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, järjestelmä ohjaa sinua luomaan sellaisen

3. Katso ohjevideo napauttamalla tätä tekstiä, jos tarvitset apua tilin luomisessa!

 

​KUINKA LIITYTÄÄN JÄSENEKSI JA ILMOITTAUDUTAAN RYHMIIN?

1. Luo tili tai kirjaudu sisään jo olemassa olevaan tiliisi

2. Liity jäseneksi linkin kautta: https://seurat.suomisport.fi/invite/5791d7ec-aacd-4514-bade-14e55995d80b

3. Maksa jäsenmaksu (saat 20€ maksun maksettavaksi 1-2 päivän kuluessa liittymispyynnöstäsi)

4. Ilmoittaudu valitsemaasi ryhmään verkossa ja maksa kausimaksu

5. Valmista, tervetuloa liikkumaan kanssamme!​

 

MAKSUTAVAT

Kun sinut on hyväksytty ONV:n jäseneksi, jäsenmaksu tulee maksettavaksi Suomisportissa. Kausimaksut taas tulee maksaa heti ilmoittautuessa ryhmään. Mikäli kausimaksu on suuri, se voidaan jakaa kahteen maksuerään. Emme jatkossa enää lähetä laskuja tai hyväksy maksuja pankkitilillemme. Sen sijaan voit valita itse maksutavan Suomisportissa (verkkopankki, pankki- tai luottokortti, Mobilepay jne.).

 

LIIKUNTAETUUDET

Liikuntaetuuksilla maksavat liikkujat luovat sporttitilin, liittyvät seuran jäseniksi sekä maksavat jäsenmaksun kuten muutkin. Liikuntaetuuksilla maksava jäsen kuitenkin ilmoittautuu Hoika-järjestelmän kautta ryhmiin. Hoikan kautta ilmoittautuessasi saat maksukuitin maksusuorituksen jälkeen. Maksukuitti Hoika-järjestelmän ilmoittautumisesta tulee lähettää seuran toimistolle sähköpostitse: toimisto@oulunvoimistelijat.fi

Lue lisää liikuntaetuuksilla maksamisesta napauttamalla tätä tekstiä

 

ILMOITTAUTUMINEN

Löydät kaikki ryhmämme Suomisportin "Sporttihausta". Voit myös ilmoittautua ryhmiin verkkosivuillamme olevien ilmoittautumislinkkien kautta. Sinulla on mahdollisuus käydä kokeilemassa ryhmiä ilmaiseksi kerran ennen ilmoittautumista koko kaudeksi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään. Mikäli päätät peruuttaa jo tehdyn ilmoittautumisen, se on mahdollista ottamalla yhteyttä toimistoomme sähköpostitse: toimisto@oulunvoimistelijat.fi. Maksuja ei kuitenkaan palauteta, poikkeuksena pitkäaikainen sairaus tai muu painava syy.​

AIKUISET ilmoittautuvat ensin yleisryhmään kevät/kesä/syksy 2024 ja maksavat yleisryhmän kausimaksun. Tämän jälkeen ilmoittaudutaan jokaiseen ryhmään/tunnille, jossa aikoo kauden aikana käydä. Ryhmäilmoittautumiset ovat ilmaisia ja ne tehdään, jotta ohjaajilla on ajankohtaista tietoa ryhmien koosta.

LAPSET ilmoitetaan ryhmiin huoltajan toimesta. 

Jos sinulla on ongelmia tilisi kanssa, otathan yhteyttä Suomisportin asiakaspalveluun sähköpostitse suomisport@olympiakomitea.fi. Jos haluat lisätietoja tai apua ilmoittautumisen tai ryhmiemme osalta, ota yhteyttä toimistoomme sähköpostitse: toimisto@oulunvoimistelijat.fi. Autamme mielellämme!

 

Sporttiterveisin,

ONV:n johtokunta ja toiminnanjohtaja Eeva Juola

milla-onv.png
Milla Heponiemi

joukkuevoimistelu@

oulunnaisvoimistelijat.fi

Joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun lajivastaava

Johtokunta_Kuivalainen_Katja_00277.jpg
Katja Kuivalainen

Kilpa-aerobic lajivastaava

bottom of page